Practic SA

|
|
Edit Content
ISTORIA COMPANIEI
ECHIPA
RELAȚII CU INVESTITORII

CONTACT

Palatul Otetelesanu

Palatul Oteteleșanu este situat în inima Bucureștiului, pe str. Biserica Amzei la nr. 21-23, la doar câțiva pași de Piața Amzei și Piața Romană. Construit în anul 1890, este un monument istoric de clasa ”B” care se remarcă față de celelalte clădiri din imediata apropiere. Este și o bijuterie arhitecturală, cu stil neogotic la exterior și stil neoclasic la interior. Imobilul are o suprafață utila de 1.169,34 mp si este compus din subsol, parter si mansardă. La parter găsim o zonă de lobby si cinci saloane mari si elegante. Ferestrele mari aflate pe laturile imobilului asigură în interiorul clădirii lumină naturală pe durata zilei. Imobilul dispune de centrală termică, aer condiționat, grupuri sanitare, parchet, gresie si faianță.

Grigore Alexandrescu nr. 4

Este o clădire de birouri cu o suprafață de 1.258,33 mp spațiu închiriabil, avand o poziție ideală pe strada Grigore Alexandrescu, în imediata apropiere a Pieței Victoriei, fiind învecinată cu două dintre cele mai importante artere ale Bucureștiului: Calea Victoriei și Bulevardul Lascăr Catargiu. Ambele sunt de mare interes comercial și turistic și se află la intersecția mai multor căi de transport public (autobuz, metrou), făcându-le ușor accesibile. Imobilul este compus din subsol, parter si 4 etaje. Compartimentarea etajelor este de tipul open-space. Ferestrele mari asigură în interiorul clădirii lumină naturală pe durata zilei. Fațada a fost renovata recent iar sistemul de securitate la incendiu a fost upgradat.

Spatii comerciale pe Bld. Iuliu Maniu

PRACTIC deține trei spații comerciale stradale pe Bld. Iuliu Maniu reprezentative pentru zona Militari, care se află la mai puțin de zece minute unul față de celălalt: Bld. Iuliu Maniu nr. 140 (spațiu comercial cu 1.332,95 mp suprafață închiriabilă), Bld. Iuliu Maniu nr. 20 (spațiu comercial cu 319,66 mp suprafață închiriabilă) și Bld. Iuliu Maniu nr. 69 (spațiu comercial cu 168,49 mp suprafață închiriabilă). Aceste trei spații comerciale sunt situate în apropierea uneia dintre cele mai aglomerate piețe agroalimentare din București, Piața Gorjului. Această zonă comercială este un punct de referință pentru întreg cartierul Militari, o zonă populară, cu un flux constant de cumpărători și multe activități. În plus, toate au vizibilitate bună pentru traficul auto și pietonal.

Bld. Iuliu Maniu nr. 51

Acest spațiu comercial este situat pe Bld. Iuliu Maniu într-o zonă rezidențială în creștere, lângă două centre comerciale mari (Cora Lujerului și Mall Plaza România). Spațiul are 1.226,31 mp suprafață închiriabilă fiind dispus pe subsol, parter si mezanin, si poate găzdui o mare varietate de activități comerciale. Compartimentarea încaperilor de la parter si etaj este de tipul open-space. Suprafața vitrată, destul de mare, asigură lumină naturală pe tot timpul zilei. Imobilul îndeplinește standardele privind normele de securitate la incendiu, fiind echipat cu hidranți de interior, stație de pompare, rezerva incendiu și detectoare de fum. Sistemul de încălzire este independent fiind asigurat de centrale termice. Rețeaua de transport public din zonă este populară, oferind o mai bună vizibilitate și accesibilitate acestui spațiu.

Calea Crângași nr. 30

Spațiul are o suprafață închiriabilă de 224,21 mp și este situat în apropierea Parcului Crângași. Spatiul este poziționat stradal la parterul unui imobil de 10 etaje. Accesul se face prin intrări separate iar vitrina stradală are o lungime de aproximativ 25m. Spațiul are o înălțime de 2,75m, dispune de curent trifazat si acces secundar pentru aprovizionare. Indeplineste normele privind securitatea la incendiu, fiind dotat cu instalație electrică de iluminat tip exit si antipanică. Deși cartierul este predominant rezidențial, el reprezintă o zonă comercială puternică, cu trafic atât pietonal, cât și auto. Beneficiază de apropierea de stații importante de transport public, atât de suprafață, cât și subteran, asigurând un flux continuu de oameni pe toată durata zilei. Este optim pentru orice afacere de tip retail.

Str. George Vâlsan nr. 24

Un complex comercial tradițional situat în cartierul Crângași, un cartier rezidențial cu o mare densitate a populației. Având o suprafață închiriabilă de 1.073,83 mp, complexul este dispus pe parter si este compus din două corpuri de clădire independente de tip open space, care nu comunică între ele. Totodată, imobilul dispune de facilități moderne de acces si aprovizionare. De asemenea, îndeplineste normele privind securitatea la incendiu. În prezent în locație își desfășoară activitatea doi dintre cei mai importanți retaileri de pe piața alimentară: Mega Image și Profi. Locația beneficiază atât de trafic pietonal cât și auto, deservind nevoile clienților din proximitate.

Drumul Taberei nr. 82

Drumul Taberei este un punct de interes pentru micile afaceri “de cartier”, datorită densității mari a populației dar și dezvoltării recente a transportului public subteran. Aflat la parterul unui imobil rezidențial, spațiul are o suprafață închiriabilă totală de 1.844,58 mp fiind poziționat stradal in aliniament cu alți retaileri. Suprafața desfasurată destul de mare a permis compartimentarea acestuia in spații distincte cu intrări separate. Spațiile rezultate sunt de tip open space, cu suprafețe vitrate exterioare generoase ce asigura lumină naturală pe toată perioada zilei.

Drumul Taberei nr. 124

Cunoscut sub numele de “Chilia Veche”, acest complex comercial tradițional având o suprafață închiriabilă de 548,79 mp, este înconjurat de clădiri înalte (P+10). Imobilul este dispus pe parter. Compartimentarea este de tipul open – space cu facilități moderne de acces si aprovizionare. Densitatea mare a populației din vecinătate asigură un trafic sporit și garantează prezența clienților pe tot parcursul zilei.

Bd. 1 Mai nr. 15

Spațiul comercial este situat la intersecția cartierelor Ghencea și Drumul Taberei, având o suprafață închiriabilă de 1.068,23 mp. PRACTIC a creat un mix de chiriași cu activități diferite de care pot beneficia rezidenții zonei. Suprafața desfasurată destul de mare a permis compartimentarea acestuia în spații distincte cu intrări separate. Spațiile dispun de incăperi open space, înalțimi generoase si curent trifazat. Ferestrele mari asigură lumină naturală pe toată perioada zilei. Locația îndeplinește standardele privind normele de securitate la incendiu.

Bd. Timișoara nr. 73

Situat într-o zonă rezidențială în creștere, acest spațiu comercial în suprafață de 529,46 mp deservește un număr mare de clienți. În acest spațiu își desfășoară activitatea Profi, ce deține un mare lanț de supermarketuri. Complexul este dispus pe parter iar compartimentarea este de tipul open space. Imobilul dispune de facilități moderne de acces si aprovizionare, și corespunde normelor privind securitatea la incendiu. Spațiul nu beneficiază doar de o bună vizibilitate stradală, ci și de rețeaua de transport în comun din apropiere.
Scroll to Top
Edit Content